Carrefour promuje transformację żywieniową i edukuje na temat bio w środowisku biznesu francuskiego w Polsce

Aktualności

  • 11.03.2019
  • Transformacja żywieniowa

Carrefour promuje transformację żywieniową i edukuje na temat bio w środowisku biznesu francuskiego w Polsce

5 marca 2019 r. w Centrum Smak Kariery odbyło się Rendez-vous Biznesu organizowane przez Carrefour i Francusko-Polską Izbę Gospodarczą. Podczas spotkania, Prezes Carrefour Polska Christophe Rabatel, przedstawił strategię Transformacji Żywieniowej oraz działania w ramach kampanii Act for Food, a prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska z SGGW omówiła zagadnienia związane z żywnością ekologiczną i jej wpływem na środowisko i zdrowie człowieka. Spotkanie okazało się wielkim sukcesem, gromadząc grono ponad 120 Prezesów i przedstawicieli kadry zarządzającej firm skupionych wokół Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej.

Aktualności

O nas

Aktualności

Transformacja żywieniowa

Aktualności

Zrównoważony rozwój

Aktualności

Nieruchomości komercyjne

Aktualności

Praca